miercuri, 17 iulie 2013

K-1, Benny Adegbuyi vs Ismael Londt


Luptătorul româno-nigerianul Benny Adegbuyi a fost programat să intre în ring la gala din capitala statului Surinam, Paramaribo, împotriva lui Ismael Londt, din ţara gazdă.

Ismael Londt, a fost finalistul circuitului K-1 şi campionul Superkombat la categoria grea. 

Benjamin Adegbuyi învingător 
Benjamin Adegbuyi, a reuşit să-l învingă pe surinamezul Ismael Londt, campionul Superkombat la categoria grea şi totodată vicecampionul en-titre al circuitului K-1, într-un meci care a avut loc chiar în oraşul natal al acestuia, Paramaribo (Surinam).
Românul a reuşit să impresioneze încă din prima repriză, atunci când, după un croşeu, Londt a căzut pentru prima oară la podea, fără ca arbitrul să îl penalizeze pe surinamez. Mult mai precis şi agresiv în lovituri, elevul lui Alin Panaite de la Respect Gym Bucureşti a continuat să domine lupte până la final, finalistul K-1 fiind numărat în cele din urmă în runda a treia, atunci când românul a contrat din nou cu un croşeu devastator de stânga. Toţi cei trei arbitri-judecători l-au declarat învingător în unanimitate pe Adegbuyi, care ajunge la al 13-lea succes din cariera de luptător profesionist.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu