miercuri, 25 iulie 2012

UTA îl testează pe Marcelinho



UTA are de astăzi un nou jucător brazilian în probe. El se numeşte Mercelo Rodriques şi este poreclit „Marcelinho”. El este atacant şi a jucat în carieră la mai multe echipe din Brazilia, dar şi la Bursaspor în Turcia, sau la o echipă din Japonia.

Jucătorul nou sosit, a fost adus la Arad de impresarul conaţionalului său Weller Wilson Pereira, pentru care se mai negociază contractul cu UTA.
Marcelinho are 25 de ani şi a jucat până acum la echipele Gremio, Juventude, Sau Caetano, Bursaspor (Turcia), Caxias, Consolade Sapporo (Japonia), Aval, Linese şi Caxias. El va fi testat în amicalul de astăzi, cu FC Hunedoara, urmând ca antrenorul să decindă dacă îl va mai verifica şi în turneul de sâmbătă, de la Bekecsaba. La acel turneu, UTA va juca sâmbătă dimineaţă cu formaţia maghiară Szolnok iar după amiază cu una dintre echipele Bekecsaba sau Gyula.
Deşi numele antrenorului de la UTA, Adrian Falub, a fost vehiculat în presa din Cluj ca posibil succesor a lui Claudiu Niculescu pe banca Universităţii, acesta şi-a continuat astăzi antrenamentele cu jucătorii din lotul arădene.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu