marți, 31 iulie 2012

Raliul Aradului, etapă în campionatul României şi Ungariei la automobilism



Participanţii la ediţia din acest an a Raliului Aradului mai au câteva zile timp să se înscrie. Ultima zi de înscriere, pentru participanţi este vineri, ora 20.00. 

Competiţia, care face parte din etapa a 6 – a a Campionatului Naţional, va avea loc în 17 şi 18 august pe macadam. La fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, raliul arădean va conta ca etapă şi în campionatul din Ungaria.
Taxele de înscriere pentru un echipaj cu automobil din clasele 2 – 5 este de 400 de euro şi 200 de euro pentru celelalte clase şi juniori, piloţi sub 25 de ani.
Taxele de înscriere pentru echipe sunt în valoare de 200 de euro pentru o echipă cu două echipaje, 250 de euro pentru trei echipaje şi 300 de euro pentru patru echipaje.
Pentru piloţii care vor să participe la Shakedown, taxa este de 50 de euro.
Desfăşurarea etapei va avea aceleaşi date ca şi anul trecut. În 17 august va avea loc Superspeciala de pe kartodromul Vik Power din Arad, disputată pe o suspraţă mixtă, astfal şi macadan. O zi mai târziu, se vor disputa 10 probe speciale. Pe două circuite. Cel de dimineaţă în zona Şiştarovăţ – Zăbalţ – Lalaşinţ, cu două treceri, ale două urmând să aibă loc după amiază, pe traseul Conop – Nadăş. Lungimea totală a raliului este de 494,2 km.
Organizatorii raliului au decis să limiteze numărul echipajelor înscrise la 90. Numărul echipajelor din prima ligă a Ungariei este estimat la 25 şi cel din liga secundă la 10.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu