luni, 10 iunie 2013

Box, Centura de Aur 2013


Turneul Internaţional de box amator, fost altădată unul tradiţional şi interesant ,încearcă să-şi recapete o parte strălucire cu prilejul edţiea din acest an.

Media Consulta International organizează, în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, între 4 si 8 septembrie 2013, a 38-a ediţie a turneului internaţional de box “Centura de Aur”.
După Cuba, care a anunţat că se va prezenta la „Centura de Aur” cu cea mai bună echipă de care dispune – „din respect pentru boxul românesc şi pentru marele campion Francisc Vaştag” – o altă forţă a boxului mondial, Rusia, a confirmat participarea la tradiţionalul turneu al României.

Reprezentativa Rusiei a înştiinţat oficial FR Box că va veni la Constanţa, în perioada 4- 8 septembrie, cu prima echipă şi în garnitură completă. Prezenţa Rusiei este cu atât mai importantă cu cât la ultimul Campionat European, de la Minsk, pugiliştii ruşi au avut în faza semifinalelor nouă dintre cei zece sportivi înscrişi în cursă, excepţie făcând categoria 75 kg, ajungând cu şase dintre aceştia în finale, unde au câştigat 5 medalii de aur. Centura de Aur, întreruptă pentru patru ani, revine astfel în forţă pe firmamentul marilor competiţii internaţionale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu