vineri, 5 aprilie 2013

Tenis de câmp Cupa Davis, meciuri şi rezultate România vs Olanda



Conform programului stabilit de organizatori, primul joc dintre Românie şi Olanda, în turnul organizyt la Braşov a fost programat pentru vineri, ora 13.00.

Iată programul

Prima zi  


Olanda conduce România cu scorul de 2-0, în Cupa Davis, după meciurile disputate vineri, în care Victor Hănescu (locul 58 ATP) a fost învins de Igor Sijsling (locul 70 ATP), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 2-6, 6-7 (5), 6-2, iar Adrian Ungur (locul 124 ATP) a fost întrecut de Robin Haase (locul 52 ATP).

n a doua partidă a zilei, un break reuşit în al şaptelea ghem a fost suficient pentru ca Sijsling să-şi adjudece primul set, cu scorul de 6-4. Cei doi jucători şi-au fructificat serviciul în al doilea set şi astfel s-a ajuns în tie-break, unde s-a impus tot olandezul, cu 7-5.


Ziua a doua

Olanda s-a impus în meciul de Cupa Davis cu România de la Braşov, decisiv pentru calificarea în barajul pentru Grupa Mondială, după ce în partida de dublu. Olandezii Jean-Julien Rojer şi Robin Haase au dispus de Victor Hănescu şi Marius Copil cu 6-4, 7-5, 6-4 şi scorul general a devenit 3-0.
În partida de dublu, care putea relansa soarta meciului, căpitanul Andrei Pavel i-a trimis în teren pe Marius Copil şi pe Victor Hănescu, care l-a înlocuit pe Horia Tecău, nr. 7 mondial, nerefăcut complet după accidentarea de la Indian Wells. 
România va juca în toamnă pentru menţinerea în Grupa I, Zona Euro-africană. 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu