sâmbătă, 3 martie 2012

Box, participanţi anunţaţi la Cupa României de seniori 2012

Peste 100 de cluburi din ţară şi-au anunţat prezenţa cu unul sau mai mulţi sportivi. la Cupa României de box pentru seniori, care va avea loc în oraţul Pecica, din judeţul Arad, Echipele din vest vor bine reprezentate, pentru că nu vor avea cheltuieli mari cu deplasarea şi nici cu cazarea. Ecvident, echipele din Arad vor înscrie un număr mare de pugilişti la o astfel de competiţie.

Box Club Pecia se va prezenta cu şase sportivi; Sandu Cupşa şi Roberto Andor la 52 kg, Marius Nechifor 56 kg, Alexandru Bostan şi Gheorghe Braşoveanu 64 kg, principalul favorit fiind Alexandru Cristofor la 81 kg.
Silva Lazăr Motorul va avea patru pugilişti; Adrian Morar la 56 kg, Georgian Nyeki şi Dorel Moţocan la 64 kg, Georgian Popescu 69 kg şi Ruben Stoia la 81 kg.
Box Club Riviera, va ave doi; Casian Datcu la 52 kg şi Gabriel Bolgovici la 60 kg, air Astra îl va trimite în ring pe Adrian Negrău la categoria 56 de kilograme.
CSM Reşiţa va avea patru pugilişti; Ovidiu Berceanu şi Mihai Covlea la 49 de kilograme, Adrei Dragomir la 52 de kilograme şi Alexandru Bibiricea la 75 de kilograme.
Vor mai participa Flavius Biea, de la CS Banatul Timişoara şi hunedoreanul Bogdan Juratoni de la Dinamo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu