miercuri, 31 octombrie 2012

Program fotbal Liga 4 Alba, etapa 12, 04 noiembrie



Campionatul ligii a patra Alba, are programată etapa a douăsprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Teiuş şi Baia de Arieş.
Iată meciurile:

Program fotbal Liga 4 Bistriţa, etapa 12, 03 noiembrie


Campionatul ligii a patra Bistriţa, are programată etapa a douăsprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Buduş şi Telciu.

Program fotbal Liga 4 Bihor, etapa 12, 03 noiembrie



Campionatul ligii a patra Bihor, are programată etapa a douăsprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Ştaie şi Avram Iancu.

Program fotbal Liga 4 Satu Mare, etapa 15, 04 noiembrie



Campionatul ligii a patra Satu Mare, are programată etapa a cincisprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Lazuri şi Oar.

Program fotbal Liga 4 Maramureş, etapa 12, 03 noiembrie



Campionatul ligii a patra Maramureş, are programată etapa a douăsprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Ulmani şi Iza.

Program fotbal Liga 4 Hunedoara, etapa 13, 03 noiembrie



Campionatul ligii a patra Hunedoara, are programată etapa a treisprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Haţeg şi Uricani.

Program fotbal Liga 4 Arad, etapa 14, 03 noiembrie



Campionatul ligii a patra Arad, are programată etapa a patrusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Pecica şi Şofronea.

Programul galei Superkombat Final Elimination de la Craiova



Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi vor lupta alături de Sergey Lascenko, Ismael Londt, Pavel Zhuravlev, Freddy Kemayo, Roman Kleibl, Alexey Ignashov în piramida Final Elimination (+96 kg), organizată în gala Superkombat Final Elimination, programată sâmbătă, 10 noiembrie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Box, Viorel Simion va Ryan Sermona la Craiova



Pugilistul român Viorel Simion va urca din nou în ring, pe 29 noiembrie, cu prilejul galei Invincibilii, oraganizate la Craiova. El îşi va pune la bătaie centura WBC International la categoria pană. La eveniment mai sunt anunţaţi şi alţi pugilişti profesionişti români, Bogdan Dinu, Lucian Bot si Gabriel Fluture.

Lucian Bute continuă cu Interbox



Cu câteva zile înainte de meciul cu rusul Denis Grachev, pugilistul român Lucian Bute a semnat un contract pentru încă trei meciuri cu Interbox.

marți, 30 octombrie 2012

Program handbal feminin Liga Naţională, etapa 7, 03 noiembrie



Campionatul Ligii Naţionale de handbal feminin are programate meciurile etapei a şaptea. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Baia Mare şi Craiova.

Program baschet feminin Liga Naţională, etapa 8, 03 noiembrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet feminin are programate meciurile etapei a opta. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Satu Mare şi Craiova.

Program baschet masculin Liga Naţională, etapa 6, 03 noiembrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet masculin are programate meciurile etapei a şasea. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Timişoara şi Craiova. 

Program fotbal Liga 2, seria 1, etapa 11, 03 noiembrie



Campionatul ligii secunde, seria 1, are programată etapa a unusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Brăila şi Târgovişte.

Program fotbal Liga 2, seria 2, etapa 11, 03 noiembrei



Campionatul ligii secunde, seria 2, are programată etapa a unusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Târgu Mureş şi Sibiu.

Programul meciurilor din Liga 3, etapa 10, toate seriile, 02 noiembrie



În campionatul ligii a treia de fotbal se vor disputa meciurle etapei a zecea . Este programul comunicat de către FRF, echipele care se retrag pe parcurs nefiind anunţate.

luni, 29 octombrie 2012

Sebastian Vettel vs Fernando Alonso în Formula 1



Doi piloţi, Sebastian Vettel şi Fernando Alonso, au rămas în cursa pentru titlul de campion mondial în acest an de Formula 1. Pe cei doi îi despart doar 12 puncte în clasamentul general, cu două etape înainte de finalul sezonului. 

duminică, 28 octombrie 2012

Nou record depăşit de Lionel Messi



După cele două reuşite din meciul de campionat cu Rayo Vallecano, jucătorul argentinian Lionel Messi, a depăşit 300 de goluri marcate în carieră. Meciul a fost câştigat cu 5 -0 de Barcelona. 

Sergio Conceicao antrenor la CFR Cluj



Antrenorul portughez Sergio Conceicao va prelua banca tehnică a echipei CFR Cluj. Acesta mai are de negociat câteva aspecte finciare ala contract, însă are cele mai mari şanse să antreneze în Gruia. 

vineri, 26 octombrie 2012

Ionuţ Iftimoaie vs James Wilson la Superkombat Craiova



Într-un super-fight, care va avea loc în gala Superkombat Final Elimination organizată la  Sala Polivalentă din Craiova, fostul luptător Ionuţ Iftimoaie urcă din nou în ring.

joi, 25 octombrie 2012

Programul turului Superligii Naţionale de polo pe apă, ediţia 2012 – 2013



Început în 29 septembrie, campionatul regulat al Superligii de polo pe apă se va încheia în 3 martie 2013. Vor urma apoi meciurile din play-off şi play-aut, pentru stabilirea ierarhiei finale.

Programul etapei a 3 – a din Superliga de polo



Meciurile etapei a treia din Superliga Naţională de polo pe apă se vor disputa sâmbătă şi duminică. Etapa programează întâlnirea dintre campioana CSM Digi Oradea şi Steaua, care pare a mai fi derby doar după nuemle echipelor, pentru că bihorenii nu-şi pun decât problema diferenţei de scor faţă de bucureşteni.

miercuri, 24 octombrie 2012

Program baschet feminin Liga Naţională, etapa 7, 27 octombrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet feminin are programate meciurile etapei a şaptea. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Arad şi Braşov.

Program baschet masculin Liga Naţională, etapa 5, 27 octombrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet masculin are programate meciurile etapei a patra. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Sibiu şi Timişoara.

Program fotbal Liga 4 Arad, etapa 13, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Arad, are programată etapa a treisprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Ineu şi Sîntana.

Program fotbal Liga 4 Maramureş, etapa 11, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Maramureş, are programată etapa a unusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Cavnic şi Moisei.

Program fotbal Liga 4 Satu Mare, etapa 14, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Satu Mare, are programată etapa a patrusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Negerşti şi Foieni.

Program fotbal Liga 4 Hunedoara, etapa 12, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Hunedoara, are programată etapa a douăsprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Certej şi Ghelari.

Program fotbal Liga 4 Bihor, etapa 11, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Bihor, are programată etapa a unusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Paleu şi Borş.

Program fotbal Liga 4 Bistriţa, etapa 11, 27 octombrie



Campionatul ligii a patra Bistriţa, are programată etapa a unusprezecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Cetate şi Maieru.

Program fotbal Liga 2, seria 1, etapa 10, 27 octombrie



Campionatul ligii secunde, seria 1, are programată etapa a zecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Arad şi Braşov.

Program fotbal Liga 2, seria 1, etapa 10, 27 octombrie



Campionatul ligii secunde, seria 1, are programată etapa a zecea. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Otopeni şi Galaţi.

Programul meciurilor din Liga 3, etapa 9, toate seriile, 26 octombrie



În campionatul ligii a treia de fotbal se vor disputa meciurle etapei a noua. Este programul comunicat de către FRF, echipele care se retrag pe parcurs nefiind anunţate.

marți, 23 octombrie 2012

Program fotbal Liga 2, seria 2, etapa 9, 24 octombrie



Campionatul ligii secunde, seria 2, are programată etapa a noua. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Târgu Mureş şi Piteşti.

Program fotbal Liga 2, seria 1, etapa 9, 24 octombrie



Campionatul ligii secunde, seria 1, are programată etapa a noua. Dintre meciurile care vor avea loc, vor fi interesante de urmărit cele jucate la Brăila şi Târgovişte .

luni, 22 octombrie 2012

VfB Stuttgart vs FC Copenhaga în Liga Europa la fotbal



După un început neaşteptat de slab echipa germană VfB Stuttgart nu are decât varianta victoriei cu FC Copenhaga, pentru a mai putea spera la primăvara europeană, a grupei E din Lga Europa la fotbal.

Steaua vs Molde FK în Liga Europa la fotbal



Aflată pe primul loc în grupa E a Ligii Europa de fotbal, Steaua încercă să-şi asigure calificarea în faza următoarea a competiţiei, cu o victorie în faţa norvegienilor de la Molde, în etapa a treia.

Manchester United vs Sporting Braga în Liga Campionilor la fotbal



Echipa Sporting Braga întâlneşte în deplasare liderul grupei Manschester United în etapa treia a Ligii Campionilor la fotbal, grupa H. De partea cealaltă, gazdeleîşi pot asigura în mare măsură califcarea în faza următoare a competiţiei dacă înving în acest meci.

Galatasaray vs CFR Cluj în Liga Campionilor la fotbal



După eşecurile în seriei, suferită în campionat, cei de la CFR Cluj nu-şi mai pot salva sezonul decât cu rezultate pozitive obţinute în grupa H a Ligii Campionilor.

Programul meciurilor din Liga Europa la fotbal, etapa 3, 25 octombrie



Faza grupelor din actuala ediţie a Ligii Europa la fotbal a ajuns la etapa a treia. Meciurile vor avea loc joi, 25 octombrie. Între ele şi cel jucat de Steaua cu Molde.
Din jocurile programte, cele mai interesante vor avea loc la Milano şi Limasol.

Programul meciurilor din Liga Campionilor la fotbal, etapa 3, 23 – 24 octombrie



Faza grupelor din actuala ediţie a Ligii Campionilor la fotbal a ajuns la etapa a treia. Meciurile vor avea loc marţi, 23 octombrie şi miercuri, 24 octombrie. Între ele şi cel jucat de CFR Cluj la Istambul.
Din jocurile programte, cele mai interesante vor avea loc la Doneţk, Malaga şi Dortmund.

duminică, 21 octombrie 2012

Meciul de fotbal Dinamo vs Rapid, luni pe Arena Naţională



Amânat în luna iulie, din cauza amicalului cu pe care dinamoviştii l-au jucat cu FC Barcelona, meciul Dinamo - Rapid se dispută luni, 22 octombrie, pe Arena Naţională. Jocul trebuia să aibă loc în etapa a 4 - a. 

vineri, 19 octombrie 2012

Program baschet feminin Liga Naţională, etapa 6, 20 octombrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet feminin are programate meciurile etapei a şasea. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Alexandria, Bucureşti şi Târgovişte.

Program baschet masculin Liga Naţională, etapa 4, 20 octombrie



Campionatul Ligii Naţionale de baschet masculin are programate meciurile etapei a patra. Va fi interesant de urmărit evoluţiile din meciurile disputate la Sibiu şi Timişoara.

joi, 18 octombrie 2012

Programul echipei de baschet feminin Univ. Goldiş ICIM Arad în Liga Europei Centrale



Echipa de baschet feminin Universitatea Goldiş ICIM Arad debutează în Liga Europei Centrale, sau CEWL, în 7 naoiembrie. Echipa arădeană face parte din prima serie a competiţiei, alături de echpele Rucon Spisska (Slovacia), KP Brno (Cehia) şi DSK Praga (Cehia).

Programul echipei de baschet feminin CSM Satu Mare în EuroCup Women



Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare debutează pe 25 octombrie în EuroCup Women, Eurocupa feminină. Ea face parte din grupa A a competiţiei, alături de BC Chevakata Vologda (Rusia), BLA Montpellier (Franţa) şi SISU Basketball Gentofte (Danemarca).
Din serie, se califică mai departe primele două clasate, după meciuri diputate tur – retur.

Programul echipei de baschet feminin CSM Târgovişte în EuroLeague Women



Campioana României la baschet feminin, CSM Târgovişte, debutează pe 24 octombrie în Grupa B din EuroLeague Women, Euroliga feminină.

Box, Lucian Dănlescu şi Lucian Bot în Biggers Better 16 din Bulgaria



Doi pugilişti români, Lucian Dănlescu şi Lucian Bot, se bat în ring la Varna, în gala Biggers Better 16 din Bulgaria.
Ei vor lupta în piramida de opt pentru premiul de 15.000 de euro, cât îi va reveni câştigătorului.

Alexandru Lungu vs Deutsch Pu’u la Gala Local Kombat Arad



Luptătorul român Alexandru Lngu îl are ca adversar în gala Local Kombat de la Arad pe croatul americanul Deutsch Pu’u. Cei doi se întâlnesc într-un Super Fight al catagoriei  +125 de kilograme.

Andrei Stoica vs Toni Milanovic la Gala Local Kombat Arad



Luptătorul român Andrei Stoica îl are ca adversar în gala Local Kombat de la Arad pe croatul Toni Milanovic. Cei doi se întâlnesc într-un Super Fight al catagoriei 95 de kilograme.